24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Barneveld

Elektricien in Barneveld

Bent u op zoek naar een elektricien in Barneveld om uw groepenkast te vervangen of te moderniseren? Houtman Elektrotechniek geeft op de installatie van de groepenkast die u wilt vervangen één jaar garantie. Kies voor ons en dan kiest u voor een passende oplossing op uw elektrotechnische problemen.

Neem nu contact op

Een elektricien in Barneveld voor het vervangen van uw groepenkast

Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw elektrotechnische projecten – of die nu klein of groot zijn. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor zowel particulieren als zakelijke aanvragen paraat als uw elektricien in Barneveld. Wij zijn een Sterkin Erkend installateur op het gebied van elektriciteit, wat aangeeft dat wij opereren volgens de huidige norm en wetgeving. Daarnaast hebben wij ook zegelrecht, waardoor wij de hoofdzekering kunnen en mogen vervangen en de spanning veilig kunnen uitschakelen om bijvoorbeeld uw groepenkast te vervangen. Daarnaast hebben wij ook kennis van de overige werkzaamheden binnen de elektrotechniek en schakelt u ons in voor keukeninstallaties, storingen, keuringen, camera-instellingen en nog veel meer.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

24/7 telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Als erkende elektricien zijn wij ook uw hulpverlener in Barneveld, Wageningen en omgeving wanneer u een storing heeft in de regio. Ruikt u een brandlucht of springt er een aardlekschakelaar aan? Bel ons en wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk verholpen wordt. In veel gevallen is dit dezelfde dag nog mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0342-234111 of vul een contactformulier in.