24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Utrecht

Elektricien in Utrecht

Uw zoektocht naar een vakkundige elektricien nabij Utrecht eindigt hier, want Houtman Elektrotechniek heeft de benodigde kennis en ervaring in huis voor uw elektrotechnisch project. Of dat nu een kleine klus is of een groot, complex project is– de erkende installateurs mét zegelrecht staan voor u klaar.

Neem nu contact op

Laat uw werkzaamheden over aan een erkende elektricien in Utrecht

Komt u uit de regio van Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, Ede, Woudenberg of Arnhem? Dan helpen wij u graag bij het verwezenlijken van een van uw elektrotechnische projecten. Houtman Elektrotechniek is een Sterkin erkende installateur waardoor wij u de garantie kunnen geven dat er echt vakmanschap geleverd wordt. Ons zegelrecht stelt ons in staat om de hoofdzekering te mogen vervangen en de spanning veilig uit te schakelen wanneer bijvoorbeeld een groepenkast vervangen moet worden. Daarnaast schakelt u onze elektriciens in Utrecht ook in voor bijvoorbeeld:

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan
  • Storingen verhelpen
  • Domotica aanleggen
  • Kleine renovatiewerken
  • Een professioneel advies
  • Groepenkasten vervangen
  • De aanleg van tuinverlichting
  • Het aanleggen van datanetwerken

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Zou u graag een van de bovenstaande werkzaamheden willen laten uitvoeren door onze elektriciens nabij Utrecht, Arnhem, Veenendaal of bijvoorbeeld Amersfoort? Bel bij een noodgeval met onze storingsdienst die 24/7 bereikbaar is zodat wij snel naar een oplossing kunnen zoeken. Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-0605111 of vul ons contactformulier in. Heeft u geen spoed? Maak dan een afspraak via het telefoonnummer 0318-250010 of stuur een e-mail naar info@houtmanelektrotechniek.nl.