24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Veenendaal Ede

Elektricien in Veenendaal en Ede

Heeft u een specifiek probleem aan uw elektriciteit en wilt u daar een erkende elektricien naar laten kijken nabij Veenendaal en Ede? Dan kunnen wij u bij Houtman Elektrotechniek uitstekend helpen. Voor al uw elektrotechnische problemen bieden we een passende oplossing en zetten we graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u wordt verricht.

Neem nu contact op

Een erkende elektricien voor uw problemen in Veenendaal en Ede

Voor veel uiteenlopende projecten zijn wij inzetbaar als uw elektricien in Veenendaal en Ede. Denk hierbij aan het vervangen of moderniseren van uw stoppenkast, storingen in de elektra en het aanleggen van buitenverlichting, domotica of keukeninstallaties. Hierbij mag u ervan uit gaan dat wij kwaliteit leveren. Houtman Elektrotechniek is namelijk een Sterkin erkende installateur waardoor wij u de garantie kunnen geven dat er echt vakmanschap geleverd wordt. Daarnaast stelt ons behaalde zegelrecht ons in staat om complexe projecten voor u op te pakken, zoals het vervangen van de hoofdzekering en het veilig uitschakelen van de spanning wanneer wij uw groepenkast vervangen. Met welk project kunt u onze hulp wel gebruiken? Wij staan voor u klaar!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Bel onze storingsdienst bij spoedgevallen

Ondervindt u een plotselinge stroomstoring of een niet werkende stoppenkast in uw huis of bedrijf? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u daar zo spoedig mogelijk bij te helpen. Bel met onze storingsdienst via 085 0605 111 of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw elektricien in en nabij Veenendaal en Ede, maar ook verder zoals Apeldoorn en Barneveld. Heeft u geen spoed? Bel dan voor een afspraak naar 0318-250010 of stuur een e-mail naar info@houtmanelektrotechniek.nl.