• Erkende elektricien

    Een elektricien nodig?

    Bel: 085 0605 111
24/7 Bereikbaar met spoed Erkend Sterkin installateur Kleine complexe elektronische werken
Last van een storing? Bel onze storingsdienst!

Houtman Elektrotechniek is een erkende elektricien met een groot werkgebied. Zo zijn wij actief in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Veenendaal, Utrecht, Wageningen en Barneveld. Geef uw elektrotechniekwerkzaamheden met een gerust hart uit handen aan een erkende elektricien. Dan weet u zeker dat alle werkzaamheden op een correcte en snelle wijze uitgevoerd wordt.

Een erkende elektricien voor al uw elektrowerkzaamheden

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert. Door voor een erkende elektricien te kiezen, kiest u voor meer zekerheid. Zo voldoet een erkende elektricien aan de normen en eisen van de regeling op het gebied van meetapparatuur en gereedschappen. Ook worden er opleidingseisen gesteld en wordt een erkende elektricien regelmatig getoetst op kennis en werkzaamheden.

Erkende elektricien met zegelrecht

Omdat Houtman Elektrotechniek een erkende elektricien is, hebben wij zegelrecht. Dit betekent dat wij in vergelijking met vele andere installatiebedrijven een scala aan werkzaamheden mogen uitvoeren. Denk hierbij aan het vervangen van de hoofdzekering of het vervangen van een groepenkast.

Met spoed een erkende elektricien nodig?

Heeft u een storing geconstateerd of functioneert de elektra niet zoals het hoort te doen? Maak dan gebruik van onze storingsdienst die 24/7 beschikbaar is. Bel gerust naar 085 0605 111 en wij sturen zo snel mogelijk een erkende elektricien uw kant op.