24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Erkende elektricien

Een erkende elektricien

Bent u woonachtig in de provincie Utrecht of Gelderland en zoekt u een erkende elektricien? Houtman Elektrotechniek is dé perfecte partner op het gebied van elektrotechniek. Voor zowel bedrijven als particulieren pakken wij de meest uiteenlopende elektronische projecten op. Of u nu kleine werkzaamheden heeft liggen of een groot, complex vraagstuk –onze erkende installateurs helpen u graag verder met uw elektra!

Neem nu contact op

Een Sterkin erkende elektricien nabij Utrecht voor de beste kwaliteit

Geef uw elektrotechniekwerkzaamheden met een gerust hart uit handen, want wij zijn een Sterkin erkende elektricien. Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties controleert en bevordert. Laat uw elektra over aan een erkende installateur en u weet zeker dat alle werkzaamheden op een snelle en correcte wijze uitgevoerd wordt. Wij houden ons strikt aan de normen en eisen op het gebied van meetapparatuur en gereedschappen en worden hierop gecontroleert door Sterkin. Wij worden periodiek gecontroleerd op kennis en werkzaamheden en aan onze erkende elektriciens worden opleidingseisen gesteld. Op die manier garanderen wij u de kwaliteit die wij beloven. Omdat wij een erkend installateur zijn voor uw elektra, hebben wij zegelrecht. Dit biedt ons de mogelijkheid om een zeer breed scala aan werkzaamheden voor u te kunnen verrichten. In tegenstelling tot vele andere installatiebedrijven, mogen wij uw hoofdverzekering en groepenkasten vervangen. Kortom: kiest u voor een erkende elektricien in de provincie Utrecht of Gelderland, dan kiest u voor zekerheid.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Een groot werkgebied

Houtman Elektrotechniek is een erkende elektricien waarbij wij opereren in de provincies Utrecht en Gelderland. Zo zijn wij actief in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Veenendaal, Utrecht, Wageningen en Barneveld. Heeft u in een van deze gebieden met spoed een erkende installateur nodig voor uw elektra? Onze storingsdienst staat 24/7 paraat voor u wanneer u een storing constateert of u problemen ondervindt aan uw elektra. Bel gerust naar 085 0605 111 en wij sturen zo snel mogelijk een erkende elektricien uw kant op om uw elektra te controleren.