24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Hoofdzekering vervangen

Hoofdzekering vervangen

Laat uw hoofdzekering vervangen door Houtman Elektrotechniek en u bent verzekerd van een Sterkin erkende installateur. Dit houdt in dat wij opereren volgens de huidige norm en wetgeving en dat dit gecontroleerd wordt door Sterkin. Op die manier bent u zeker van uitstekend vakmanschap. Zet ons in voor al uw lastige klussen.

Neem nu contact op

Een elektricien met zegelrecht om uw hoofdzekering te vervangen

Houtman Elektrotechniek is met vlag en wimpel geslaagd als erkend installateur en heeft daarom ook zegelrecht behaald. Dit betekent dat wij de hoofdzekering mogen vervangen en de spanning veilig kunnen uitschakelen om bijvoorbeeld uw groepenkast te vervangen. Daarnaast schakelt u ons voor vele overige elektrotechnische projecten in. Denk hierbij aan het plaatsen van keukeninstallaties, het aanleggen van (buiten-) verlichting, en het verwerken van domotica apparatuur. Dit zijn werkzaamheden waar wij veel ervaring mee hebben. Wilt u uw hoofdzekering laten vervangen door een elektricien met zegelrecht? Dan staat ons team met professionals voor u klaar!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Speciale storingsdienst bij noodgevallen

Met ervaring in zowel grote als kleine projecten helpen wij u als elektricien met zegelrecht uit de brand. Wij gaan voor u op zoek naar een passende oplossing om zo het beste resultaat te behalen. Heeft u een noodgeval? Geen paniek. Wij zijn namelijk 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen in de regio van Arnhem, Utrecht, Woudenberg, Barneveld, Amersfoort, Ede of Veenendaal. Zodra u een brandlucht ruikt of uw groepen steeds uitvallen, neemt u telefonisch contact met ons op via 085 0605 111. Wilt u uw hoofdzekering laten vervangen door een elektricien met zegelrecht en heeft u daar vragen over? Ook dan zijn wij bereikbaar op dit nummer voor verdere vragen.