24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Keuring elektrische installatie

Keuring elektrische installatie

Wenst u een grondige keuring op uw elektrische installatie door een erkende installateur? Laat uw elektrische installaties keuren door Houtman Elektrotechniek om deze in goede staat te houden en incidenten te voorkomen. Zo komt u niet voor verassingen te staan!

Neem nu contact op

Onze keuring zorgt voor veiligheid van uw elektrische installatie

Met onze jarenlange ervaring weten wij zowel grote als kleine projecten af te ronden met een perfect resultaat. Als erkend installateur mét zegelrecht gaan wij geen project uit de weg. Schakel ons daarom in voor een keuring van uw elektrische installatie op (brand)veiligheid en defecten om een veilige omgeving te creëren. Naast onze inspecties schakelt u ons ook in voor eventueel onderhoud aan installaties of het aanleggen van Demotica. Wij ondersteunen u ook graag bij:

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan
  • De aanleg van tuinverlichting
  • Het aanleggen van datanetwerken
  • Groepenkasten vervangen
  • Kleine renovatiewerken
  • Storingen verhelpen
  • Een professioneel advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis gaan wij geen project uit de weg. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u is gedaan. Wilt u graag een keuring op uw elektrische installatie door ons in Apeldoorn, Barneveld en omgeving? Of wilt u dat wij een van de overige werkzaamheden komen verrichten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 0605 111 of vul het contactformulier in.