24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Scope 12 inspectie

Scope 12 inspectie

Bij Houtman Elektrotechniek voeren we diverse inspecties uit, zoals een Scope 12 inspectie. Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Utrecht en helpen bedrijven en particulieren bij het inspecteren van elektrische installaties. Met behulp van een Scope 12 inspectie zorgen wij ervoor dat uw technische installaties uitstekend werken.

Neem nu contact op

Een Scope 12 inspectie laten uitvoeren door onze experts

Wanneer u ervoor kiest om een Scope 12 inspectie te laten uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmensen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij deze inspectie wordt onder andere de technische staat van uw installatie gecontroleerd. Ook kijken we naar de bouwkundige constructie en de connectoren. Bij ons bedrijf is het mogelijk om een zonnepanelen inspectie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Daarnaast staan onze erkende elektriciens voor u klaar voor een NEN inspectie in de omgeving van Utrecht.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak voor een inspectie

Wilt u graag een Scope 12 inspectie laten uitvoeren? Of heeft u met spoed een elektricien nodig? Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Service en klanttevredenheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Maak een afspraak door te bellen naar 033-2340605. Heeft u een vraag en wilt u meer informatie? Neem ook dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.