24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Scope 12 inspectie

Scope 12 inspectie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van een Scope 12 inspectie? Bij Houtman Elektrotechniek helpen we u graag verder door het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf. Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Utrecht en helpen bedrijven en particulieren bij het inspecteren van elektrische installaties. Een Scope 12 inspectie voeren wij echter niet zelf uit, maar hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf dat veel expertise in huis heeft en over de nodige ervaring beschikt.

Neem nu contact op

Een Scope 12 inspectie laten uitvoeren door ervaren experts

Wanneer u ervoor kiest om een Scope 12 inspectie te laten uitvoeren door gespecialiseerde vakmensen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij deze inspectie wordt onder andere de technische staat van uw installatie gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar de bouwkundige constructie en de connectoren. Wij voeren deze inspectie zelf niet uit, maar u kunt altijd terecht bij Houtman Inspectie om een zonnepanelen inspectie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Onze erkende elektriciens staan voor u klaar om een NEN inspectie in de omgeving van Utrecht uit te voeren.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak voor een inspectie

Wilt u graag een Scope 12 inspectie laten uitvoeren? Of heeft u met spoed een elektricien nodig? Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Voor een Scope 12 inspectie kunt u terecht bij Houtman Inspectie. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2340605. Heeft u een specifieke vraag? Neem ook dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.